Zna kako diše: Slavna glumica otkrila tajnu sretnog braka s kolegom

Autor:

Jasna Djuricic bei der Premiere des Kurzfilms The Human Voice auf der Biennale di Venezia 2020 / 77. Internationale Filmfestspiele von Venedig im Palazzo del Cinema. Venedig, 03.09.2020 *** Jasna Djuricic at the premiere of the short film The Human Voice at the Biennale di Venezia 2020 77 Venice International Film Festival at the Palazzo del Cinema Venice, 03 09 2020 Foto:xD.xBedrosianx/xFuturexImage

GuliverImages

Jasna Đuričić, nagrađivana novosadska glumica, zvijezda filma ‘Quo vadis, Aida’ i serije ‘Znam kako dišeš’ sarajevske redateljice Jasmile Žbanić, već 25 godina je u sretnom braku s kolegom Borisom Isakovićem.

“Spojili su nas slični pogledi, jednaki darovi koje smo imali i dobar zajednički rad. Da nije bilo tako, teško da bi išta drugo uopće počelo. Zahvalni smo glumi što nas je učila i tjerala da učimo o sebi, saznajemo i spoznajemo sebe. Mi smo odraz jedno drugoga i to treba produbljivati”, izjavio je glumac i profesor na novosadskoj Akademiji umjetnosti, kako prenosi magazin Glossy.

Dvoje glumaca svoju je neraskidivu vezu počelo kad su se nakon dugo godina sreli. Jasna Đuričić tada je bila razvedena od svog prvog supruga s kojim ima kćer Unu, a Isaković od prve supruge, s kojom ima sina Stefana. Odmah su znali da su stvoreni jedno za drugo.

Facebook

Jedna od najtraženijih glumica s ovih prostora i njezin suprug imali su priliku zajedno glumiti u izvrsnoj HBO-ovoj seriji Jasmile Žbanić ‘Znam kako dišeš’.

“Mi smo skoro 25 godina zajedno. Ljubav uspijeva uspijeva samo ako svako prije svega radi na sebi. Da bi dvoje ljudi izgradili odnos, svatko mora prvo biti duboko zagledan u sebe i tek onda će na pravi način moći vidjeti onog drugog. To je nešto što ne prestaje. I rad na međusobnom poštovanju traje do kraja života. Boris nije moj, niti sam ja njegova. Svatko je biće za sebe. Tu je ključ. Nakon takvog uspostavljanja odnosa postali smo jako dobri prijatelji i možemo pomoći jedno jedno drugome”, objasnila je dobitnica Europske filmske nagrade za najbolju glumicu.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.