ZET daje ispričnice za kašnjenje autobusa ili tramvaja

Zarko Basic/PIXSELL

Ako zbog kašnjenja tramvaja ili autobusa u Zagrebu zakasnite na posao, prijevoznička tvrtka će vam rado ispisati ispričnicu za poslodavca, piše Dnevnik.hr.

Ako autobus ili tramvaj ne dođu na vrijeme na stanicu, dok čekate možete poslati e-ispričnicu. Tamo upišete svoje ime i prezime, mail adresu i broj tramvajske ili autobusne linije koju čekate, a koja nije došla na vrijeme.

E-ispričnicu možete koristiti kod svog poslodavca, ako ste primjerice zakasnili na posao, kao dokaz da autobus ili tramvaj uistinu nije došao na vrijeme.

Kašnjenja su svjesni i u Sindikatu ZET-a. Kažu da je velik problem nepoštovanje žute trake od strane drugih vozača, posebno u najprometnijim satima. Anto Jelić iz Sindikata vozača i prometnih radnika ZET komentirao je akcije sindikata koje su već poduzete. „To je sustavno kašnjenje i mi smo već inzistirali i na promjeni vremena, znači duljine vremena od točke a do točke b, što naravno iziskuje i povećanje broja autobusa. Ako piše putniku da autobus treba krenuti u 10:45, on treba krenuti u 10:45“, izjasnio se Jelić.

Komentiraj