ŽESTOKO U JASENOVCU Grlić Radman bijesan na oporbu: Oni ne biraju sredstva; nije se smirio ni na pitanja o Pupovcu

Autor:

20.12.2023., Zagreb - U organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova u Nacionalnoj i sveucilisnoj knjiznici odrzao  se prijem za diplomatski zbor. Medju uzvanicima su bili predsjednik Vlade Andrej Plenkovic i ministr vanjskih i europskih poslova Gordana Grlic Radman. Photo: Igor Soban/PIXSELL

Photo: Igor Soban/PIXSELL

HDZ-ov ministar vanjskih i europskih poslova, Gordan Grlić Radman rekao je na komemoraciji u Jasenovcu da bi lijeva oporba učinila sve da se domogne vlasti: “Ne biraju sredstva. Oni naravno imaju ciljeve, ali ti ciljevi trebali bi biti časni. Častan cilj je biti odgovoran i voditi zemlju stabilno i sigurno u interesu građana, ali vidite da oni ne biraju sredstva.”

Nije bio oduševljen ni na pitanje je li HDZ-u važno da SDSS ostane u vladi te je dodao da je HDZ s partnerima većinski pobjednik izbora, a sve su zabilježile kamere HRT-a.

“Sve ostalo ćemo vidjeti”, kazao je. Na ponovljeno pitanje je li se HDZ spreman odreći Pupovca radi DP-a, Grlić Radman je uzvratio: “Kakva su to pitanja, kao da sam na kvizu”.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Veronica

prije 1 mjesec

Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20.000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-maila ( davidsonalbertloan @gmail.com) Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i uzmite svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY. ...////////