Zendaya i Timothée Chalamet odjevnim kreacijama privukli pažnju fotografa na crvenom tepihu u Veneciji

Autor:

Screenshot YouTube

Na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji su se pojavile brojne poznate glumice i manekenke, veliku pažnju fotografa i modnih stručnjaka je privukao mladi glumački par – Zendaya i Timothée Chalamet, prenosi yahoo.com.

Premijera njihovog novog znanstveno-fantastičnog filma je bila vrlo važno događanje, a glumci su pokazali da su stekli status zrelih i iskusnih glumaca i odabirom odjevnih kreacija. Zendaya je za premijeru odjenula pastelnu dugu Balmainovu haljinu. Mediji pišu da je ovaj elegantni komad posebno prilagođen njenim mjerama, a spominje se ime njenog savjetnika za izgled, Lawa Roacha.

Više medija piše da je ogrlica s istaknutim zelenim dragim kamenom dio kolekcije, koju je predstavio Bvlgari. Cipele na visoku petu, koje su usklađene uz haljinu su djelo kuće Christian Louboutin. Svi su pohvalili njenu frizuru i šminku. Ružičati smokey izgled uz korištenje olovke za podcrtavanje, duge trepavice i lagano prozirni ruž za usne su Zendayu predstavili kao pravi izbor  za važnu filmsku ulogu.

Timothée Chalamet se pojavio u dopadljivom, decentno svjetlucavom odijelu-kombinezonu Haidera Ackermanna s jednostavnom frizurom i sunčanim naočalama. Odabirom muškog nakita predstavio se kao ambasador, prijatelj kuće, Cartier.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.