Zbog štrajka glumaca drugi dio filma “Dina” odgađa se za sljedeću godinu

Autor:

Warner Bros.

Filmska kompanija Warner Bros. objavila je u četvrtak kako se sa svojim producentskim partnerima dogovorila da se prikazivanje drugog dijela filma „Dina“ odgodi za slijedeću godinu. Prvotno, film se trebao početi prikazivati 3. studenoga ove godine ali kako zbog štrajka glumaca neće biti promotivnih aktivnosti tako je premijera pomaknuta za 15. ožujka. Podsjetimo, radi se o znanstveno-fantastičnom filmu u kojem glavnu ulogu ima Timothée Chalamet.

Kompanija Warner Bros. zbog te je odluke morala pomaknuti i početak prikazivanja filma „Godzilla x Kong: The New Empire” koje je bilo predviđeno za 14. ožujka. Da im se dva potencijallno velika hita ne bi sudarala u kinima odlučeno je da se „Godzilla x Kong: The New Empire“ počne prikazivati 12. travnja. U kompaniji Warner Bros. vjeruju da će štrajk glumaca okončati do proljetnih praznika i Uskrsa te da će oba filma postići golem uspjeh na kino blagajnama.

U drugom dijelu filma „Dina“, pored Chalameta, glume Zendaya, Austin Butler, Florence Pugh, Rebecca Ferguson, Javier Bardem Dave Bautista, Christopher Walken, Lea Seydoux i mnogi drugi.

Što se tiče ostalih filmova kompanije Warner Bros. za sada nema najavljenih promjena. Prvenstveno se to odnosi na filmove „The Color Purple” (25. prosinac) i „Aquaman and the Lost Kingdom” (20. prosinac) ali iz kompanije javljaju da neće biti promjena glede tih filmova.

Warner Bros. nije jedina kompanija koja je zbog štrajka glumaca odlučila odgoditi premijere potencijalno velikih hitova. Kompanija Sony prošli je mjesec objavila da je odgodila premijere filmova „Kraven the Hunter” te nastavka filma „Ghostbusters: Afterlife” za slijedeću godinu. Isto se dogodilo s filmom „Challengers” kompanije MGM u kojem glavnu ulogu ima Zendaya.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.