Zaručnik Megan Fox priznao da je ‘imao nervni slom’ prije nego što je tetovirao gornji dio tijela u crno

Autor:

Promo/Instagram

Američki reper Machine Gun Kelly (MGK) na Instagramu je objavio fotografije i pokazao svoju novu, ogromnu crnu tetovažu koja mu pokriva gotovo cijeli gornji dio prsa, ramena i ruke. “Samo u duhovne svrhe”, napisao je reper (33) uz fotografiju.

Još uvijek su vidljive njegove stare tetovaže na trbuhu, primjerice slogani “Samo za lokalno stanovništvo” i “Želim promjenu”.

MGK-jevu tetovažu izradio je slavni tattoo umjetnik Roxx u prosincu 2023. godine koji se također oglasio na Instagramu. “Nikada nisam upoznao čvršću osobu”, napisao je Roxx, a MGK je odgovorio u komentarima “hvala na radosti i boli.”

MGK je rekao da su za tetoviranje korištene 44 igle. “Nosio sam dolčevitu 3 mjeseca, sutra skidam majicu”, napisao je na X-u.

Njegova objava postala je viralna na društvenim mrežama, a mnogi obožavatelji su se pitali što je MGK mislio kad je rekao da je tetovaža “samo u duhovne svrhe”. MGK je fanove na Instagramu pitao što misle o njegovu novom izgledu, a mnogi su bili brutalno iskreni u svojim odgovorima. “Najgluplja jebena stvar koju sam ikada vidio”, glasio je jedan komentar koji je dobio više od 14.000 lajkova. Drugi obožavatelji bili su užasnuti što je Kelly prekrio svoje prijašnje tetovaže. “Volio sam te tetovaže”, napisao je jedan pratitelj, a drugi ga je podržao i napisao: “Sviđale su mi se tvoje stare tetovaže, bile su dio tvog života.”

Onda je reper objavio novu pjesmu, srceparajuću baladu “Don’t Let Me Go” – on je često u javnosti govorio o mentalnom zdravlju i borbi sa psihičkim problemima, a tvrdi da ima sindrom Petra Pana – i otkrio da je tetovaža rezultat “nervnog sloma”.

“Wish I didn’t listen just like I wish they would understand me one time / I had a breakdown and tatted my entire body except one line / Everything’s just fine”, pjeva MGK, pravog imena Colson Baker, na početku pjesme dok svira klavir.

U pjesmi govori i o usponima i padovima u odnosu sa zaručnicom, glumicom Megan Fox, smrću svog oca, suicidalnim mislima, stalnim pritiskom koji osjeća kao umjetnik…

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.