ZAGREB: Potvrđeno da je tijelo pronađenog mladića u rijeci Savi ubijeni 21-godišnjak

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, prije osam dana, 23. ožujka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje na ubojstvo 21-godišnjaka.

Pet dana kasnije, 28. ožujka oko 14.30 sati, u Strmcu Bukevskom u rijeci Savi pronađeno je tijelo nepoznate muške osobe. Tijelo je prilikom šetnje uočio građanin i to dojavio policiji. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

U ponedjeljak 30. ožujka utvrđen je identitet osobe čije je tijelo pronađeno te je potvrđeno da se radi o ubijenom 21-godišnjaku.

Sumnja se da je 19 godišnjak  7. ožujka 2020. godine oko 17 sati iz Osijeka doputovao u Zagreb nakon čega se uputio na nasip rijeke Save u blizini naselja Prečko odakle je s mobilnog telefona nazvao 21 godišnjaka kojeg je od ranije kratko poznavao i pozvao ga da dođe na to mjesto. Njegovu pozivu mladić se odazvao te nedugo nakon poziva došao do nasipa, a nakon što su jedno vrijeme razgovarali spustili su se do same obale rijeke Save da bi u jednom trenutku 19-godišnjak na za sada neutvrđen način ubio 21-godišnjaka, a potom njegovo tijelo bacio u rijeku.

Komentiraj