ZADAR Privode se osumnjičenici za silovanje maloljetnice

Županijski sud u Zadru donio je odluku o istražnom zatvoru za osumnjičene silovatelje. Počela su privođenja osumnjičenih za silovanje maloljetnice u istražnom zatvoru u Zadru. Trojica od petorice osumnjičenih već su privedeni u istražni zatvor, javlja N1.

U istražni zatvor u Zadru stigli su trojica od petorice osumnjičenih za silovanje maloljetnice. Osumnjičeni su stigli u pratnji roditelja koji su negodovali zbog ove odluke Suda te poručili kako će se prava istina tek saznati.

Ranije danas, Županijski sud u Zadru javio je kako je odluka o istražnom zatvoru donesena: ” Sobzirom na veliki interes vezan za kazneni postupak koji se vodi protiv petorice osumnjičenika zbog kaznenog djela silovanja maloljetnice, obavještavam Vas kako je danas 17. listopada 2019. godine izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Zadru, a nakon zaprimanja žalbi stranaka, donijelo odluku u toj pravnoj stvari, vezano za istražni zatvor. Odluka je napisana i otpremljena strankama”, stoji u priopćenju glasnogovornika Županijskog suda u Zadru Hrvoja Viskovića.

Komentiraj