Jordan Radešič (facebook.com)

AntiValentinovo #4 dolazi s porukom “Ništa ljubav, samo obitelj”

Uz već najavljene Let 3, Ramba Amadeusa i Turiste, na festivalsko AntiValentinovo dolaze Zabranjeno pušenje i Bad Copy.

Bend uz kojeg su se glazbeno razvijale generacije, a glazbeno rastu još uvijek, sasvim je sigurno Zabranjeno pušenje. Njihov staž dug 38 godina iznjedrio je mnoge bezvremenske hitove. “Pušenje” će nas, kao magični vremenski stroj, vratiti u neka prijašnja vremena, a istovremeno rasplesati novim pjesmama s nedavno predstavljenog, jedanaestog studijskog albuma ‘Šok i nevjerica’.

“Svi vi koji hoćete da se upucavate curama na neki drugačiji način, ne preko cvijeća i bonbonijera nego preko pametnih filmova i lijepih ploča, dođite 8. i 9. veljače na AntiValentinovo”, poručio je frontmen Davor Sučić.

Beogradski hip hop trojac Bad Copy dobro je poznat domaćoj publici koja svaki njihov nastup s nestrpljenjem iščekuje. Oformljeni 2001. godine, velikani srpske i regionalne hip hop scene, iduće godine postaju punoljetni pa će zagrebački nastup u Boćarskom domu biti začinjen selektiranim hitovima među kojima su ‘Ljubav ili pivo’, ‘Vodio sam devojku na soju’, ‘Esi mi dobar’ i neizostavni ‘Đastin Biberi’.

Dvodnevno festivalsko slavlje ljubavi bit će začinjeno i humorom Studija smijeha, a svirke Leta 3, Ramba Amadeusa, Bad Copy, Zabranjenog pušenja, Turista će sve posjetioce rasplesati i podsjetiti na čari ljubavi.

Komentiraj