Za Jodie Foster pripadnici Generacije Z znaju biti stvarni naporni, ali ipak cijeni jednu mladu glumicu

Autor:

Bella Ramsey, left, and Jodie Foster attend the ELLE Women in Hollywood celebration, Tuesday, Dec. 5, 2023, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Jordan Strauss/Invision/AP

Jodie Foster je u intervjuu za britanski list The Guardian iznijela svoje mišljenje o Generaciji Z, mladima rođenima krajem devedesetih i početkom dvijetisućitih, s kojima je radila na filmovima, rekavši kako znaju biti „stvarno naporni“.

„Stvarno su naporni, naročito na radnom mjestu. Ponašaju se u stilu ‘Ne osjećam se to danas, doći ću u 10.30 ujutro’“, rekla je 61-godišnja glumica navodeći i primjere načina pisanja elektroničke pošte. „Kažem im da je sve to gramatički netočno i pitam ih jesu li provjerili to što su napisali. Kažu mi ‘Zašto bi to radio, to me usporava’“.

Međutim, ima i predstavnika Generacije Z koje Jodie Foster poštuje, naročito Bellu Ramsey, mladu zvijezdu serije „The Last of Us“. Jodie Foster je rekla kako joj je bilo teško odrastati u Hollywoodu kao homoseksualka te se javila Belli Ramsey, koja je nebinarna osoba, sa željom da joj bude mentor. „Javila sam se Belli, koju prije nikada nisam susurela, i rekla joj ‘Želim da me uvedeš u te stvari’“.

Njih dvije upoznale su se na proslavi događaja Women In Hollywood gdje su organizatori, prepričala je Jodie Foster, bili ponosni što imaju predstavnike svih skupina žena. „Rekla sam im ‘Da, ali sve ovdje prisutne žene nose visoke pete i trepavice“.

„Možeš biti žena na drugačiji način i jako je važno da to ljudi vide. Bella Ramsey, koja je imala najbolji govor, nosila je savršeno odijelo, napravljeno po mjeri, a nije bila našminkana“, istaknula je Jodie Foster.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.