Yoko Ono i Janie Hendrix kao promotorice nove glazbene platforme Coda Collection

Nova internetska glazbena platforma  Coda Collection streaminga je usluga koja će omogućiti pristup klasičnim koncertnim filmovima, novim glazbenim dokumentarcima i rijetkim arhivskim glazbenim snimkama. Svojevrsni novi internetski glazbeni TV kanal, Coda Collection, trebao bi biti lansiran sljedeći mjesec, a streaming uslugu promoviraju Yoko Ono i Janie Hendrix.

Coda Collection najavljen je slijedečim riječima: “Zbirka Coda priča priče o najznačajnijim trenucima u glazbi iz novih perspektiva, jedinstvenim uredničkim i ekskluzivnim video sadržajem”. “Način na koji svijet cijeni glazbu razvija se i mijenja. Coda Collection raste kako rastemo s tom promjenom “, dodala je polusestra Jimija Hendixa Janie Hendrix u izjavi. „Nadilazi osnovni streaming glazbe i vodi obožavatelje na pravo putovanje u srce pjesama koje vole i izvođače, poput Jimija Hendrixa, koji je kreirao te pjesme. “Uvijek će postojati želja da se sazna više o Jimiju i onome što je pokretalo njegovu kreativnost. Toliko se ulazilo u njegove koncerte i nastupe. U svemu je postojala pozadina, prošlost i dubina. Coda otkriva sve različite dimenzije, a ja sam ponosna što sudjelujem u tome.”

Coda Collection usluga će se u SAD-u pokrenuti 18. veljače putem Amazon Prime Videa, a u ostatku svijeta pristup je planiran kasnije tijekom godine. Već u prvom mjesecu od lansiranja ove nove usluge Coda Collection će ponuditi u svom sadržaju: „Music, Money, Madness… Jimi Hendrix In Maui!, „The Rolling Stones On The Air“, „Johnny Cash At San Quentin“, „Miranda Lambert: Revolution Live By Candlelight“ and Bob Dylan „Trouble No More“. U pripremi je i dokumentarac Davea Grohla kao i rijetko prikazani koncerti Foo Fightersa, AC/DC, Peral Jam itd.

Komentiraj