Willie Nelson snalažljivo je promijenio način života

Slavni country muzičar, dobitnik najvećih priznanja i nagrada, osim po glazbi, poznat je i po tome što puši enormne količine marihuane. Odnosno, pušio je. Naime, krajem prošle godine izjavio je kako je prestao pušiti travu jer mu je zdravlje bilo ugroženo. Kaže da je morao promijeniti način života.

“Zlostavljao sam svoja pluća od djetinjstva”, rekao je Nelson i dodao: “Sat vremena sviranja na pozornici meni je kao trening, a pluća su vaš najveći mišić. Zbog toliko godina pušenja ovih dana mi je malo teško disati. Pušenje me zamalo ubilo, više ne pušim i bolje se brinem za sebe”.

Iako mu je pušenje donijelo brojne zdravstvene probleme, Nelson je i dalje strastveni zagovornik marihuane pa je našao drugi način kako je konzumirati. Čovjek, naime, obožava čokoladice s travom koje mu priprema supruga i kaže da mu je od njih bolje.

Nedavno se zbog Nelsonovih godina pisalo da se “jedva drži na životu”, no on odgovara da ga nije briga za to: “Ovdje sam, drago mi je da sam ovdje i imam sreće što sam ovdje”.

Jučer, 29. travnja,  je Willlie Nelson proslavio 87. rođendan.

Komentiraj