WELCOME TO WREXHAM Ryan Reynolds slavi, njegov nogometni klub izborio ulazak u viši rang

Autor:

Emirates FA Cup fourth round Wrexham v Sheffield United Ryan Reynolds co-owner of Wrexham poses for a photo with young fans before the Emirates FA Cup fourth round match Wrexham vs Sheffield United at The Racecourse Ground, Wrexham, United Kingdom, 29th January 2023 Photo by Steve Flynn/News Images Wrexham The Racecourse Ground Clwyd United Kingdom Copyright: xStevexFlynn/NewsxImagesx

Steve Flynn/News Images

Ryan Reynolds, 47-godišnja zvijezda filma „Deadpool“, suvlasnik je nogometog kluba Wrexham, zajedno sa svojim prijateljem, glumcem Robom McElhenneyem. Njih dvojica su postali vlasnici u veljači 2021. godine, klub se tada nalazio u petoj engleskoj ligi. Prošle godine, klub je ušao u četvrtu ligu a sada je, nekoliko kola prije kraja prvenstva, osigurao ulazak u treću englesku ligu čije je ime EFL League One. Reynolds je nakon ovog uspjeha rekao da je to najbolji provod u njihovim životima.

Plasman u viši rang natjecanja Wrexham je osigurao subotnjom pobjedom 6:0 protiv Forest Green Roversa. Kako prve tri momčadi ulazi u viši rang, ovom pobjedom Wrexham je i matematički osigurao jedno od prva tri mjesta.

Tim povodom, Reynolds je na društvenoj mreži X napisao „Da ste mi prije nekoliko godina rekli da ću plakati od sreće zbog nogometne utakmice igrane u sjevernom Walesu, vi bi bili Rob McElhenney. Čestitke Wrexhamu i mom suvlasniku u zločinu“. Oglasio se i McElhenney koji je na društvenoj mreži X napisao „Bez riječi“ i dodao emoji srca.

Osim što su uspješni vlasnici kluba, oni se ujedno pokrenuli dokumentarni serijal „Welcome To Wrexham“ koji se u Hrvatskoj može gledati na streaming platformi Disney+. U njemu se prikazuje način vođenja kluba i njegov napredak, a nakon dvije prikazane sezone, treća će se početi prikazivati slijedeći mjesec.

Inače, u snedjelju je ujedno proslavljen 47. rođendan Roba McElhennyja, a kako je to obilježio Reynolds, pogledajte u njegovoj objavi na društvenoj mreži X.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.