Warner Bros nije želio Henryja Cavilla kao Supermana, Dwayne Johnson ih je uvjerio

Autor:

Warner Bros.

Već je objavljeno kako se Henry Cavill vraća ulozi Supermana, poznato je i da je Dwayne Johnson veseo i radostan zbog toga, ali sada je Johnson objavio na Twitteru kako se morao boriti da Cavill ponovo postane Superman zato što se kompanija Warner Bros žestoko protivila tom njegovom prijedlogu.

U videu objavljenom na Twitteru, Dwayne Johnson rekao je kako je želio postaviti Black Adama kao najsnažniju, nezaustavljivu snagu u DC svijetu. Zatim je objasnio da se u DC svijet mora vratiti najsnažnija, nezaustavljiva snaga u svemiru svih vremena. „Vi znate o kome govorim? Naravno, to je Superman. I to je Henry Cavill“.

U nastavku, Johnson je rekao kako je Warner Bros „neobjašnjivo i neoprostivo“ odbio vratiti Cavilla kao Supermana ali on nije želio prihvatiti „ne“ kao odgovor te je sa svojim timom krenuo u akciju. „Godinama smo radili na vraćanju Henryja Cavilla, godine strateških razgovora, i nismo prihvaćali ‘ne’ kao odgovor. Nije bilo logike u želji da pokušate izgraditi DC Universe bez najmoćnije snage i najvećeg superheroja svih vremena kojeg ostavljate po strani. To je nemoguće“, rekao je Johnson koji je objasnio kako je Henry Cavill za njegovu generaciju oličenje Supermana, on je najveći Superman. „Uz dužno poštovanje spram drugih glumaca, naročito Christophera Reevea, najvećeg Supermena svih vremena“.

Povratkom Cavilla u DC Universe, Johnson je rekao kako se sada može pametno, strateški i na pravi način izgraditi DC Universe.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.