Voštana figura Rihanne postavljena u muzeju Madame Tussaud nimalo joj ne sliči

Voštana figura popularne pjevačice Rihanne postavljena u njemačkom muzeju Madame Tussaud dobila je novi božićni izgled, no nova voštana figura nimalo joj ne sliči iako su zlobnici primijetili da su barem pogodili tetovaže.

Rihannina voštana figura prvi put je predstavljena u muzeju Madame Tussauds 2011. godine, kada je bila odjevena u crvenu haljinu, no u muzeju su odlučili da bi je trebalo ‘osvježiti’ i odjenuti joj prigodnu božićnu haljinu. Međutim ‘božićna Rihanna’ ima oskudno seksi crveno odijelo djeda Mraza, ‘čudnu’ frizuru i crte lica koje nimalo ne podsjećaju na njezino stvarno lice.

Muzej voštanih ne susreće se prvi puta sa takvim i sličnim kritikama. Godine 2019. u njihovoj podružnici u New Yorku, voštana figura P Diddyja uništena je nakon što mu je nasilno odrubljena glava i srušena na pod. Također 2019. godine, uklonili su voštanu figuru bivše članica grupe Girls Aloud Cheryl Cole iz muzeja nakon devet godina, a kustosi su rekli da ona “više nije relevantna”.

Kipovi Michaela Jacksona ostali su u svim muzejima Madame Tussaud unatoč kontroverzi oko dokumentarca ‘Leaving Neverland’ nakon što je prvi put prikazan u ožujku 2019.

Londonski MC Stormzy, međutim, rekao je da je to bio jedan od njegovih “najponosnijih trenutaka” kada je muzej Madame Tussauds otkrio njegovu voštanu figuru u kolovozu ove godine.

 

 

Komentiraj

nacional banner
nacional banner