VJERUJETE LI U VILE? Dizajnerica Sandra Haddad šije vjenčanice za vječite romantičarke

Autor:

Sanja Lydia Kulušić

Bajkoviti snovi vječitih romantičarki postat će stvarnost zahvaljujući vjenčanim haljinama dizajnerice Sandre Haddad, koja u svom prepoznatljivom stilu kreira ženstvene modele kojima su glavne karakteristike lepršavost i nježnost.

Nova kolekcija bit će prepoznata po laganim vjenčanicama A kroja s korzetom kao gornjim dijelom. Tim modelom koji naglašava struk, podiže grudi i otkriva ramena ističe se ženstvenost svake žene, a kako se njime podižu i ispravljaju ramena. Mladenka će na svoj najvažniji dan u životu osim nježnošću i ženstvenošću, zračiti i samopouzdanjem. Sve modele haljina iz ove kolekcija krase vrhunski materijali poput najfinije čipke, prozračnog tila i svile, a osim tradicionalne bijele boje tu je i boja šampanjca te sve popularnija boja pudera.

Sama autorica za svoju novu kolekciju kaže da je “romantična, sanjiva, čarobna, vilinska, nježna i bajkovita” te nosi ime ‘Vjerujete li u vile?’. Posebno je ponosna na udobnost haljina te naglašava kako će “u svim modelima mladenke moći plesati cijelu večer”.

Trenutno najtraženiji model je lepršava vjenčanica u pastelnim nijansama ukrašena decentnim laticama cvijeća koji su ručno ušiveni na vjenčanice. Novitet koji donosi ova kolekcija su i vjenčići za kosu napravljeni od najljepših latica cvijeća te su usklađeni sa svakom vjenčanicom u kolekciji.

Kako bi svaka mladenka imala vremena za uživanje u odabiru ovih nježnih vjenčanica, dovoljno je rezervirati termin za isprobavanje, jer u salonu Sandre Haddad, na adresi Zagrebačka cesta 128 u Gradu Zagrebu, znaju da je i sam odabir vjenčanice uspomena u nastajanju.

Model: Darija Gabrić

Make up: Mia Bator

Foto: Sanja Lydia Kulušić

sandra-haddad.com
web.facebook.com/vjencanice.sandrahaddad/

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.