Dusko Jaramaz/PIXSELL

VIRALNI FAVORITI Kolakušić i Kolinda ispred svih

Najbolji posao na Facebooku radi Mislav Kolakušić, njegovi se sadržaji najviše komentiraju i dijele, a i predsjednica radi odličan posao na ovoj društvenoj mreži.

Prvoplasiranom duetu konkurencije nije ni do koljena piše Startnews.

Predsjednica uvjerljivo ima najviše pratitelja, a Kolakušića najviše komentiraju, lajkaju i dijele njegove sadržaje. U prosjeku ih po postu razmjenjuje njih 640, Sinčića 89, Pernara 69, Predsjednicu 53, Pernara 69.

Najpopularniji na mrežama

Na čelnoj poziciji najomiljenijeg političara na društvenim mrežama, prema posljednjem STARTmetru, izmjenjuju se Kolinda Grabar-Kitarović i Mislav Kolakušić.

Čelnik Živog zida s podija je “skinuo” Božu Petrova, s kojim je zamijenio mjesto. Sada je Ivan Sinčić treći, a Petrov četvrti na toj ljestvici. Mjesto iza Petrova pripalo je drugom važnom članu Živog zida, Ivanu Pernaru.

Možda i najveće iznenađenje je profesor Ivan Lovrinović, koji se probio na šesto mjesto najomiljenijih političara.

Ostavio je iza sebe i Andreja Plenkovića. Predsjednik Vlade pao je u zadnjem istraživanju za jedno mjesto, a za vrat mu već puše Dalija Orešković. Čelnica Starta napravila je najveći pomak na rang ljestvici popularnosti i probila se s 12. na 8. mjesto i to usprkos činjenici što ima jedva 3.982 pratitelja.

Po prvi put na listi našao se, i to kao deveti, Milijan Brkić, koji ima sasvim solidnu podršku. Mjesto iza njega pripalo je Davoru Bernardiću.

Više od dva milijuna Hrvata koristi Facebook i upravo oni određuju popularnost (i) političara.

Komentiraj