Tomislav Bralić i Klapa Intrade pripremaju izlazak novog albuma i tri spektakla u tri arene, a upravo su objavili  video spot za pjesmu “Ne mogu jubav krit”.

Spot je najava studijskog albuma “Bilo je i vrime” koji sadrži čak četrnaest pjesama među kojima su hitovi poput “Lipe oči”, “Ne mogu te prestat jubit” i “Ferma bi vrime”.

Tekst i glazbu ove prelijepe pjesme potpisuje Vinko Barčot, a aranžman Leo Škaro. Spot je snimljen u režiji Igora Goića uz njegov prepoznatljiv potpis. Koncept spota je složen tako da koristi dosta simbola iz legendarne priče “Mali princ”. Snimalo se kod Večke kule u Starigradu što daje dodatnu mistiku cijeloj priči, sve u spotu ima dublje značenje, poput dječačke kutije sa stvarima. U toj kutiji se nalaze sve stvari zbog kojih se ljudi odvajaju od svojih voljenih, na kraju spota se prikazuje plava ruža koja je također podsjetnik na priču o malom princu.

“Za dnevni set s Tomislavom i klapom, vrijeme nas je više nego počastilo, ali nam je zato sljedećih desetak dana okrenulo leđa zbog čega mi je krivo, jer smo izgubili mjesečinu koja bi nam još dodatno pomogla oko bajkovitosti samog seta. Unatoč mrklom mraku, osmogodišnji glumac Leni Franić je izrazio želju da napravimo što možemo i još jednom se iskazao. Bilo je par scena u kojima je Leni trebao veslati u drvenoj barci s velikim teškim veslima, što smo planirali “izfingirati”, jer je s njim na brodu asistirao Karlo Dujić čija je uloga trebala biti pomicanje vesala bez da ga se primjeti sa drugog broda s kojeg smo snimali, međutim mali Leni se prihvatio teških vesala i na iznenađenje svih, sam zaveslao kroz mrkli mrak. Za koordinaciju svega zaslužan je Šime Dujela”, rekao je redatelj Igor Goić.

Dodajmo kako klapu Intrade i autora brojnih hitova Vinka Barčota veže dugogodišnje prijateljstvo i mnogobrojne suradnje. Svoj uspješan odnos potvrdili su suradnjom na čak pet pjesama sa novog albuma: “Ti, samo ti”, “Sve na svitu”, “Ne mogu te prestat jubit”, “Lipe oči” i aktualna “Ne mogu jubav krit”. Nenad Ninčević je svima poznato ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, a ovaj put je autor dvije pjesme sa albuma: “Sve dok bura dere” i naslovne pjesme albuma “Bilo je i vrime”. Od prošlog studijskog albuma ‘Cviće’ prošlo je čak četiri godine pa je klapa odlučila nazvati ovaj album slikovito “Bilo je i vrime”.

Klapa nestrpljivo očekuje prve reakcije fanova na novi spot, a paralelno s time nastavljaju s pripremama za veliki koncert koji će se održati u Areni Zagreb (1. prosinca), u splitskoj areni Spaladium (7. prosinca) i ljubljanskoj areni Stožice (1. veljače).

Komentiraj