VIDEO: Tomislav Bralić i klapa Intrade objavili novi album

Igor Goić

Tomislav Bralić i Klapa Intrade su objavili novi album, a najavni singl i video spot “Ne mogu jubav krit” odlično je prošao među slušateljstvom radijskih postaja.

Pjesma je najava studijskog albuma “Bilo je i vrime” koji sadrži čak četrnaest pjesama među kojima su hitovi poput “Lipe oči”, “Ne mogu te prestat jubit” i “Ferma bi vrime”.

Tekst i glazbu ove prelijepe pjesme potpisuje Vinko Barčot, a aranžman Leo Škaro. Spot je snimljen u režiji Igora Goića uz njegov prepoznatljiv potpis. Koncept spota je složen tako da koristi dosta simbola iz legendarne priče “Mali princ”. Snimalo se kod Večke kule u Starigradu što daje dodatnu mistiku cijeloj priči, sve u spotu ima dublje značenje, poput dječačke kutije sa stvarima.

Dodajmo kako klapu Intrade i autora brojnih hitova Vinka Barčota veže dugogodišnje prijateljstvo i mnogobrojne suradnje. Svoj uspješan odnos potvrdili su suradnjom na čak pet pjesama sa novog albuma: “Ti, samo ti”, “Sve na svitu”, “Ne mogu te prestat jubit”, “Lipe oči” i aktualna “Ne mogu jubav krit”. Nenad Ninčević je svima poznato ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, a ovaj put je autor dvije pjesme sa albuma: “Sve dok bura dere” i naslovne pjesme albuma “Bilo je i vrime”. Od prošlog studijskog albuma ‘Cviće’ prošlo je čak četiri godine pa je klapa odlučila nazvati ovaj album slikovito “Bilo je i vrime”.

Klapa nastavlja s pripremama za velike koncerte koji će se održati u Areni Zagreb (1. prosinca), u splitskoj areni Spaladium (7. prosinca) i ljubljanskoj areni Stožice (1. veljače).

Komentiraj