VIDEO: Postani dijelom službenog programa Sarajevo Film Festivala

facebook.com

Sarajevo i ove godine slavi umjetnost, kulturu i raznolikost, a po prvi put publika iz cijele regije ima priliku sudjelovati u ulozi autora jedinstvenog kratkog filma, koji će se predstaviti u sklopu službenog programa Sarajevo Film Festivala.

Pod ključnom porukom ‘SVI SMO MI IZ ISTOG FILMA’, dugogodišnji sponzor i prijatelj festivala Atlantic Grupa u suradnji sa Sarajevo Film Festivalom, odlučila je emocije publike iskoristiti za stvaranje prvog amaterskog filma u vertikalnom formatu.

Želja je inspirirati publiku da svoje emocije, kulturu, doživljaje, običaje i tradiciju zabilježe na najjednostavniji način, mobilnom kamerom. Od pristiglih kadrova nastat će film koji će na najbolji mogući način, potpuno autentično oživjeti naslovnu poruku.

Istaknimo kako vertikalni format izlazi iz strogo profesionalnih okvira te koristi sve prednosti moderne tehnologije koju posjeduju pametni telefoni. Autori koji budu prihvaćeni naći će svoje ime na odjavnoj špici filma, koji će “zaživjeti” i na istoimenoj internetskoj stranici (www.svismomiizistogfilma.com), gdje se nalaze iinformacije o projektu i kako sudjelovati.

Rok za slanje prijava je 06. kolovoza. Film će se prvi put prikazati u Sarajevu 12. kolovoza.

Komentiraj