VIDEO: Robert Sever oduševio prisutne na tjednu mode Bipa FASHION.HR

Autor:

Bipa FASHION.HR

Da je revija Roberta Severa jedna od najiščekivanijih u sklopu tjedna mode Bipa FASHION.HR, pokazao je sinoć dizajner čija je revija oduševila sve ljubiteljice vječne romantike.

Poznati dizajner je prikazao kolekciju koja najavljuju živopisno, neopterećeno, moderno i jako chic proljeće. Iz prvog reda reviju su pratile njegove prijateljice i muze među kojima: Zrinka Cvitešić, Kristina Bangoura, Ecija Ojdanić, Sonja Kovač, Lidija Lešić, Andrea Andrassy, Sementa Rajhard, Ana Maras Harmander koje su već odabrale svoje favorite u novoj kolekciji.

Robert Sever je ovu kolekciju posvetio manekenki Ivi Marušić koja je već niz godina zaštitno lice RS branda. Iva je, uz to što je otvorila reviju, s dizajnerom je sudjelovala i u odabiru stylinga što je posebno zanimljiva suradnja.

Više od 50 odjevnih kombinacija čini selekcija odjeće od trapera, kojom se Sever bavi već godinama. Osim ovog vječnog materijala koji je danas must have u ormaru svake žene, dizajner koristi puno čipke te kvalitetne materijale od nekoliko uzoraka među kojima dominiraju cvjetovi i snažne grafičke pruge.

Tjedan mode Bipa FASHION.HR završava večeras velikim finalom u kojem nastupaju: Arileo, Marina Design, Mateyaneira, BiteMyStyle by Zoran Aragović te Klisab.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.