Alicia Keys je zablistala na poznatoj humanitarnoj večeri Met Gala. Za raskošni zeleni outfit inspirirala ju je legendarna i uvijek mlada Grace Jones.

“Ako ste ocjenjivani po onome što odijevate, onda se oblačite za što se zalažete u životu”, napisla je u inspirativnoj poruci. Dodajmo kako je Keys nedavno odradila uspješnu suradnju na singlu ‘Calma’, vrlo dobar video spot je snimljen u Puerto Ricu s Pedrom Capóm i Farrukom.

Poznata glazbenica se bavi i filmskim i televizijskim projektima (The Voice), ali ne samo to, vrlo je angažirana u društvenim i humanitranim akcijama, strastveni je borac za ženska i ljudska prava, nedavno je vodila dodjelu nagrada Grammy. Veliki dio svog vremena posvećuje i društvenom djelovanju u službi mira i jednakosti, može se reći kako je njezin aktivistički rad vrlo zamjećen, a često u tu svrhu koristi i društvene mreže. Njene pjesme su česta podloga za razne plesne koreografije, umjetničke izvedbe, glazbene obrade i prepjeve. 

Alicia Keys rođena je kao Alicia J. Augello Cook 25. siječnja 1981. godine. Poznata je američka R&B, soul pjevačica, pijanistica, tekstopisac, producentica, glumica, redateljica glazbenih spotova, filantrop i autorica.Prodala je na desetke milijuna albuma, osvojila je brojne nagrade, uključujući Grammye, Bilboard Music Awards i American Music Awards…

Komentiraj