Darko Drinovac

VIDEO: Pijanistica Lola Astanova u prekrasnoj haljini Ivice Skoke

Hrvatski modni dizajneri nastavljaju plijeniti pažnju svjetske javnosti.

Posljednji primjer je proslavljena pijanistica Lola Astanova koja u video spotu sa Stjepanom Hauserom nosi kreaciju Ivice Skoke.

Obožavan među hrvatskim zvijezdama, Ivica Skoko je svojom glamuroznom haljinom osvojio i lijepu Lolu, koja poput prave dive blista na ulicama romantične Venecije s našim proslavljenim glazbenikom.

Originalna tema iz filma ‘Love story’ bila je inspiracija za poetičnu i senzibilnu izvedbu dvoje umjetnika, a crno-bijeli spot u režiji Darka Drinovca, osvojio je publiku na društvenim mrežama odmah nakon lansiranja.

Uzbekistanska ljepotica Lola Astanova uvrštena je među top 10 stilskih ikona u klasičnoj glazbi, no puno je poznatija po glazbenim uspjesima. S adresom u Sjedinjenim Američkim Državama, ova pijanistica, skladateljica i producentica ima zavidnu karijeru i na vrhuncu je svoje popularnosti. Zajednički nastup s poznatim čelistom Stjepanom Hauserom prava je poslastica za sve ljubitelje klasične filmske glazbe. Spot je sniman na najromantičnijim lokacijama Venecije, a stayling glazbenih zvijezda potpisuje stilist Ivan Friščić.

Haljina, koju u spotu nosi, prikazana je na posljednjoj reviji Ivice Skoke protekle jeseni, kad je dizajner proslavio 20 uspješnih godina karijere.

“Jako sam sretan kad vidim da moje haljine vole i cijene i dame izvan naših granica. Posebno sam privržen našim poznatim zvijezdama koje odijevam i s mnogima sam razvio pravo prijateljstvo i volim ih vidjeti u mojim kreacijama. Lola Astanova je glazbenica svjetskog glasa i drago mi je da je baš ovu haljinu izabrala za nastup u spotu, jer joj savršeno odgovara“, izjavio je dizajner Ivica Skoko.

Komentiraj