Split, Brač, Hvar i Vis glavne su zvijezde filma koji će obići cijeli svijet. Riječ je o iščekivanom desetominutnom uratku, ULTRA Europe 2018 Aftermovie. Najljepši, najemotivniji i najspektakularniji kadrovi, pod redateljskom palicom svjetskih majstora produkcije Final Kida, pričaju priču o jedinstvenom destinacijskom festivalu koji je promijenio sliku Hrvatske i glazbene industrije.

Charly Friedrich i njegov tim koji broji gotovo trideset ljudi stigli su u Split tjedan dana prije početka festivala kako bi uz pomoć helikoptera, glisera te vrhunske opreme i najsuvremenije tehnologije zabilježili najupečatljivije trenutke šestog izdanja. Nakon više od dva mjeseca rada i preko 150 sati snimljenog materijala, rezultat će ponovno oduševiti vjerne “Ultranaute”.

Film započinje atraktivnim kadrovima jadranske obale i otoka, a potom nas vodi na zanimljivo putovanje kroz sve festivalske lokacije. Emotivna priča koja će brojnim fanovima probuditi sjećanja na jedan od najboljih provoda u životu, ispričana je uz pomoć šest hrvatskih modela, koji su u suradnji sa snimateljskim timom pokazali sve ljepote i svu čaroliju koja se događa za vrijeme festivala ULTRA Europe. Nakon spektakularnih prizora prepunog travnjaka Poljuda i vatrometa iznad velike centralne pozornice, kadrovi nas vode i na pozornicu RESISTANCE, ali i veličanstvene partyje na Braču, Hvaru i Visu.

Nova sedmodnevna ULTRA glazbena avantura očekuje nas od 11. do 17. srpnja 2019. godine i kreće u Splitu, a nakon Brača i Hvara završava na Visu. Uskoro će biti objavljena i imena prvih izvođača, a organizatori najavljuju i brojna druga iznenađenja.

Komentiraj