MM Gallery

VIDEO: Matija Vuica otvara modni atelier u Međugorju

Po prvi put će unikatne haljine i vjenčanice Matije Vuice biti dostupne i izvan Hrvatske, u srcu Hercegovine – u Međugorju.

U subotu (14. travnja) u Međugorju će biti otvoren atelier MM Gallery u kojem će brojne klijentice moći potražiti svoju modnu kreaciju iz snova.

MM Gallery je eksklusivni atelier na više od 120 kvadrata prostora, dizajnerica će se, osim na otvorenju, susretati s klijenticama kako bi u osobnom kontaktu saznala sve o njihovim željama i idejama vezanim uz njihov najvažniji dan u životu. Veliki asortiman će se dopunjavati na tjednoj bazi, a osposobljeno osoblje koje će haljine prilagođavati klijenticama u kratkom vremenu.

Atelier MM Gallery, Matija Vuica otvara u suradnji s dugogodišnjom prijateljicom, a od sada i poslovnom partnericom, Mirnom Barbarić.

Odabrala sam Hercegovinu za prvi veći iskorak kako bih svoje haljine učinila dostupnijima svima koji moraju posegnuti do Zagreba, ne samo iz BiH, nego i iz cijele južne Hrvatske. Čini mi se da je Međjugorje u zlatnoj sredini, a i svima omiljeno mjesto za posjetiti. Do sada moja najveća kolekcija unikatnih vjenčanica stigla je na odredište, a po vec pristiglim upitima znam da mnoge mladenke, također i maturantice, jer i na njih sam mislila, jedva čekaju otvorenje ateliera”, izjavila je Matija Vuica.

Komentiraj