Marko Tolja predstavlja video spot za vedru ljetnu pjesmu ‘Zaplesale su sjene’.

Riječka ekipa kreativnih ljudi predvođena Artemom Duskhinom snimila je videospot, a scenarij uratka prati temu zaljubljenog para koja se seli zajedno sa glumcima, Markom i Deom Dević na zanimljive lokacije diljem Rijeke i Istre, dok nam priča veselu ljubavnu priču. Behind the scenes kadrovi na samom kraju prikazuju “radne trenutke“ cijele ekipe, ali još uvijek s osmijehom na licima.

Na 58. Festivalu zabavne glazbe Split, na jednoj od najljepših pozornica – splitskim Prokurativama Marko Tolja će službeno predstaviti pjesmu ‘Zaplesale su sjene’.

“Oduvijek nas vežu slični ukusi i isti odnos prema glazbi, ova pjesma jednostavno mi je pala na pamet i odmah sam znao da je krojena za Marka. Zamolio sam ga da me oslobodi aranžiranja i produkcije kako bi pjesmi dali veću slobodu i na moju veliku sreću pjesmu su producirali Ante Gelo i Ivan Popeskić te ju obukli u savršeno krojeno odijelo. Svirali su najbolji hrvatski ‘zlikovci’, naši prijatelji i suradnici koji su uključeni na pjesmi od početka do kraja. To se čuje u svakom tonu, svima hvala“, rekla je autorica Olja Dešić.

Riječkog glazbenika koji se jednako dobro snalazi u brojnim glazbenim pravcima – popu, jazzu, swingu, očekuje radno ljeto, niz sjajnih koncerata diljem obale, a za jesen priprema novi studijski album.

Produkcija – Lumiere production

Režija, montaža – Artem Duskhin

Direktor fotografije, montaža, color grading – Mateo Jurčić

MUA/Styling – Leana Garčev

Dron – Proces Media

Djevojka – Dea Dević

Komentiraj