FOTO: Bojan Zibar

Nikolina Pišek, Ivana Vrdoljak – Vanna, Lorena Nosić, Nika Fleiss, Martina Baumiler Badelj, Ana Majhenić, Antonija Stupar Jurkin, Nina Mia Čikeš, Katarina Baban, Tara Rosandić, Olja Vori, Paola Valić Bekić, Tihana Harapin Zalepugin, Ana Begić Tahiri, Ana Miščević, Antonija Šola, Đurđica Vorkapić, Kristina Krepela, Lana Gojak te Mirna Savić prve su bile među prisutnima na predstavljanju novog branda kozmetike Marije Butković, svečani događaj je bio ispunjen opuštajućim notama Jan Jakovljeva.

Okupljene dame na svečanom eventu

“Ova linija kozmetike napravljena je na bazi prirodnih sastojaka i donosi primer, makeup serum, balzam za njegu usana, fiksator i osvježivač makeupa te serum za rast obrva. Svaki od njih rezultat je višemjesečnog rada s vrhunskim dermatolozima na formulaciji koja je nježna, prirodna i učinkovita.

Primarni zadatak bio je iskomunicirati snagu i strast žene, zato smo izdvojili rr iz imena Marra. Ta jačina je u izgovoru duplog r vizualno predstavljena i u logotipu. Fabular agencija definirala je brand strategiju i slogan, a vizualni identitet Manasteriotti DS”, rekla je Marija Butković, jedna je od naših najpoznatijih vizažistica s 20 godina iskustva i vodeća stručnjakinja za trajno iscrtavanje obrva.

Komentiraj