VIDEO: Lea Mijatović snimila spot za treći singl, očekuje ju nastup na Zagrebačkom festivalu

Marko Vojvodić

Nakon uspješnog ljetnog singla ‘Ljubi me”, Lea Mijatović objavila je novu pjesmu ‘Između oprosta i kajanja’ autora Igora Ivanovića i Marka Vojvodića.

S producentsko–autorskim timom deciBel Studio surađuje otkad je prije godinu dana krenula u solističku karijeru, a dečki osim produkcije pjesme sa Sandrom Mihaljević potpisuju i režiju spota.

“Igor i Marko su i ovaj put napisali prekrasnu pjesmu i nadam se da će publika u njoj pronaći dio sebe. Također mislim da smo napravili i vrhunski spot, jer je prikazana jedna ženstvena Lea, a ja sam se u toj ulozi osjećala predivno”, rekla je pjevačica.

Novi singl ‘Između oprosta i kajanja’ također je oduševio i stručni žiri Zagrebačkog festivala pa će tako Lea nastupiti na tom cijenjenom festivalu (26. siječnja).

Za Leu mnogi kažu kako ima jedan od najljepših vokala na hrvatskoj glazbenoj sceni, a prošla godina bila je i više nego uspješna.

Hrabro je početkom 2017. godine, nakon izlaska iz Teške industrije započela solo karijeru, a suradnja s Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem očito se pokazala kao pun pogodak.

Komentiraj