škoro

VIDEO: Kantautor Škoro ide na izbore ali neće zaokružiti ponuđeno već će nadopisati…

Javio se trećeplasirani 1. kruga predsjedničkih izbora kantautor Miroslav Škoro.

“Uzet ću svoj listić na biračkome mjestu i vlastitom kemijskom olovkom zaokružiti, ali ne ni broj 1 ni broj 2. Nadopisat ću i zaokružiti broj 3 – VAS, svoj hrvatski narod. Vi ste meni dali svoj glas u prvome krugu, a ja ću vama svoj u drugome, dok zajedno na parlamentarnim izborima ne pometemo ovu oligarhiju i vratimo Hrvatsku narodu!”

“Realno, ako gospođa ostane na Pantovčaku, ništa se neće promijeniti. Hrvatskom će i dalje vladati bezvrijednosna oportunistička klika koja se poziva na hrvatske svetinje dok ne dobije glasove, a onda vlada prema tuđim naputcima, okrećući glavu od vlastitog naroda i ignorirajući njegove prosvjede i referendumske inicijative”.

“Pobijedi li bivši premijer, šef države postat će čovjek čija nas je vlada osiromašila, ovršila, zadužila, raselila i vrijeđala i koji je i u ovoj kampanji, u kojoj se navodno unormalio, izjavio da neće sudjelovati u vukovarskoj Koloni sjećanja jer u njoj nema pristojnih ljudi”, kaže Škoro za Zorana Milanovića.

“No”, dodaje, “nismo mi ti koji smo mu otvorili put”. Škoro tvrdi da su put Milanoviću prokrčili “i oni koji su pošto-poto svoju stranačku kandidatkinju gurali u drugi krug iako su im čak i njihove namještene ankete govorile da će ga ona teško pobijediti”. Pa odmah i kaže što su trebali napraviti ako smatraju da je bivši premijer loš i opasan izbor – drugačije glasovati u prvom krugu i tako izbjeći taj scenarij.

“Ne dopustimo da nam nametnu osjećaj krivnje jer mi za to nismo krivi. Oni su krivi! Ne dopustimo da odgovornost za svoje promašaje prebace na nas. Mi ne želimo birati manje zlo, mi želimo birati dobro”, kaže Škoro na facebooku.

Obraćanje biračima uoči drugog kruga

Obraćanje biračima uoči drugog kruga izbora za predsjednika Republike Hrvatske.

Posted by Miroslav Škoro on Monday, December 30, 2019

Komentiraj