VIDEO: Finale Bipa FASHION.HR-a obilježile sjajne revije i brojni poznati

Autor:

BIPA FASHION.HR

Nakon šest uzbudljivih dana, u posljednjoj finalnoj večeri najvećeg modnog događaja u regiji Bipa FASHION.HR-a održane su revije poznatih modnih imena: Arileo, Marina Design, Mateyaneira, BiteMyStyle by Zoran Aragović i Klisab.

Večer je započela s revijom splitskom dvojca Arileo, koji ove godine ima poseban razlog za slavlje jer obilježavaju 15. obljetnicu rada. Tako su na pisti sinoć prikazali novu kolekciju, koja je oduševila elegancijom, ženstvenošću, raskošnim bojama, uzorcima i detaljima.

Marina Design i u ovoj, proljetnoj kolekciji dosljedna je svom prepoznatljivom rukopisu. Naglasak je uvijek na konstrukciji koja se ovdje bazira na dva elementa, na padu i lomu materijala.

Modni brand Mateyaneira prvi je put nastupio u sklopu Bipa FASHION.HR-a s kolekcijom pod nazivom 222. Dizajnerice Mateja Dujić i Neira Sinanbašić poznate su po svojim strogim formama, a ovog su puta krojevi obilježeni strukiranom x formom.

Dizajner Zoran Aragović, koji stoji iza brenda BiteMyStyle, za aktualnu sezonu proljeće/ljeto 2018. inspiraciju je pronašao u raznolikosti Meksika koji je nedavno posjetio. Kolekciju je tonski podijelio u dva dijela: pastelnu i onu puno intenzivnijeg kolorita.

Čast da zatvori 26. po redu Bipa FASHION.HR pripala je dizajnerskom dvojcu Klisab, koji je i ove sezone pokupio ovacije publike. Kolekcija pod nazivom INSPO koja se referira upravo na inspiraciju odnosno proces nastanka kolekcije lišena je suvišnih detalja i intervencija, a naglasak prebacuje na kroj i funkcionalnost svakog odjevnog komada.

Ovaj modni spektakl okupio je brojne poznate koji nisu željeli propustiti nastupe svojih omiljenih dizajnera: Nevena Rendeli, Judita Franković, Danijela Martinović, Ella Dvornik, Kristina Šalinović, Ana Radišić, Lea Mijatović, Minea, Tihana Harapin, Nenad Korkut, Borut Mihalić, Fil Tilen, Jure Radnić i brojni drugi.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.