VIDEO: Robert Sever vješto balansira između romantike i drame

Autor:

Bipa FASHION.HR

Najveći modni događaj, Bipa FASHION.HR, nakon revija u Studentskom centru, od srijede se preselio na dobro poznatu adresu Zagrebačkog velesajma, a drugi dio programa otvorila je revija Roberta Severa.

Novu su kolekciju iz prvih redova pratila brojna poznata lica: Anita Dujić, Antonija Stupar Jurkin, Barbara Kolar, Anja Alavanja, Tihana Harapin Zalepugin, Katarina Baban, Iskra Jirsak, Sementa Rajhard, Zoran Aragović, Matko Knešaurek, Kristina Bangoura, Sonja Kovač, Hana Hadžiavdagić Tabaković i mnogi drugi.

Severova revija na pistu je donijela vrtlog romantike i drame u pomalo neočekivanom tonu. Naime, cijela kolekcija ove je sezone obojana u dvije boje strasti: crvenu i crnu.

Samo ime kolekcije Daria, dizajner je nadjenuo po njegovom najdražem stranom modelu, Dariji Werbowy, a inspiraciju je crpio kao i dosad iz vlastitog poimanja ženstvenosti i senzualnosti. Bogata kolekcija neizostavnih komada, koji obilježe svaku zimsku sezonu izrađena je uglavnom od prirodnih materijala: pamuka, svile, vune.

Nakon revije Roberta Severa, program Bipa FASHION.HR-a nastavlja se danas revijama dizajnera među kojima su: modni dvojac Twins, Jelena Holec, KLISAB i Staša Design, novo ime koje će se prvi put predstaviti hrvatskoj javnosti u sklopu tjedna mode.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.