hina

VIDEO Bauk: Od premijera očekujem uspostavljanje odgovarajuće razine testosterona

I današnja sjednica Hrvatskog sabora je, već uobičajeno, počela stankom koju je tražilo više klubova, javlja HRT (VIDEO). SDP-ov Arsen Bauk tražio je stanku kako bi se osvrnuo na “presudnu ulogu estrogena, progesterona i testosterona u hrvatskoj politici”, rekao je predsjednik SDP-ova Kluba zastupnika, Arsen Bauk.

Komentirao je tako na istupe Ladislava Ilčića o ženama u PMS-u. Jučer nisu reagirali, jer su, kaže “očekivali od ministrice Obuljen da ga smijeni zbog takvih izjava”. “Kad je Bog stvorio ženu, dao joj je usisavač, peglu i kuhaču. To je rodna ideologija koju je najbolje sažela ministrica kad je rekla: “Tako vam je to u braku”. I ja sam protiv te ideologije! Pristajanje na ovakve stvari čini nas neodgovornim političarima”, rekao je. Poručio je na kraju kako se nada “da će se kod premijera i predsjednika Sabora uspostaviti odgovarajuća razina testosterona da upute Istanbulsku konvenciju u saborsku proceduru.”

Goran Aleksić je tijekom stanke upozorio na ‘sustavnu okupaciju građana od strane banaka’. Ona je štetna za hrvatske obitelji i za hrvatsku državu. Pozvao je sve građane i pravne i fizičke osobe da se jave udruzi Franak i da se raspitaju o svojim kreditima. On će, najavio je, provjeriti kredite koje su podizale neke državne tvrtke.

Željko Glasnović je s govornice u Saboru poručio kako Hrvatskom još uvijek “vlada profesionalna velikosrpska agitura”.

Komentiraj