VIDEO Atmosfera u Moskvi na vrhuncu

Autor:

Sve je spremno za sutrašnji finalni spektakl u Moskvi. Atmosfera je na vrhuncu, izvještava HRT (VIDEO).

U Moskvi tisuće hrvatskih navijača pristiglih iz gotovo cijelog svijeta nestrpljivo, ali spremno odbrojavaju sate do povijesnog finala.

“Smatram da je utakmica naših života bila ona otprije dva dana kada sam kao što možete čuti izgubio glas, jedva mogu govoriti, slavili smo cijelu noć. Ako pobijedimo slavit ćemo 33 noći”, rekao je navijač Darko Pavlac.

Navijačka groznica doseže vrhunac. U to da su najbolji – Francuzi ne sumnjaju, ali s mnogo poštovanja govore o hrvatskom timu.

“Mislim da će to biti odlična igra na kakvu čekamo već dugo, gotovo 20 godina, igra koja će ponovno ispisati povijest. I mislim da ćemo igrati veličanstveno i odnijeti titulu svjetskog prvaka”, smatra francuski navijač Michael Omond.

“Hrvati su jaki. Imaju mnogo snage i energije. Oni su najbolja ekipa u igračkom smislu zbog superigrača kao što su Modrić, Rakitić i Mandžukić – oni su nevjerojatni. Ali Francuska je težak protivnik. Kada je riječ o taktici, nakon Hrvatske, najbolji je Urguvaj, a Francuska ga je pobijedila 2:0. Zato će i utakmica protiv Hrvatske završiti s 2:0 za Francusku”, mišljenja je francuski navijač Alex.

S takvom progonzom neće se složiti barem nekoliko milijuna navijača. Potpora Dalićevu timu odavno je prešla granice Hrvatske.

“Sve zemlje diljem svijeta, mnogo malih zemalja kao što je naša – podupiru nas, žele da mi pobijedimo. Tako će i biti, bit će pravedno, jednom u životu mali će pobijediti veće momke. Zbog toga ćemo pobijediti, osjećamo snagu”, rekao je Denis Pulić.

Vatreni će tu snagu pokazati sutra u 17 sati na moskovskom stadion Lužnjiki.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.