VI BIRATE Milanović ili Bartulica? Krkanluk Alibabine družine ili mamina lova?

Autor:

Davorin Visnjic, Patrik Macek/PIXSELL

Stigli smo do novog izdanja Uj Fuja Radio Nacionala, vaše omiljene kulturno-umjetničke ozbiljne emisije koja vam svakog petka donosi crème de la crème izjava raznih političkih gorostasa s ovog našeg malog područja.

Prije nego krenemo s najfriškijim nominiranima, podsjetimo se ponovno kako sve ovo funkcionira. Mi vam petkom damo par izjava tjedna, bile vam drage ili ne. I ovog tjedna imate priliku odabrati izjavu iz našeg ciklusa/cirkusa – za početak preslušate i glasate na dnu ovog članka sve do sljedećeg petka u 10 sati. Zahvaljujući vašim glasovima, naši tjedni pobjednici idu u daljnja pripetavanja, sve do velikog finala!

1. Zoran Milanović o Plenkijevom ‘krkanluku’:

Tko upada sa svojom svitom kad počne himna? Plenković, njemu to nije sveto, to ne radi prvi put, izigrava protokol, kasni i onda upada sa svojom Alibabinom družinom. To je takav krkanluk.

2. Andrija Hebrang o Milanoviću:

On je za vrijeme rata prodavao usisavače, umjesto da se priključio obrani Hrvatske i on ne može priznati 30. svibnja jer je to dan pobjede HDZ-a nad njegovom komunističkom partijom kojoj je pripadao. Imao je takav kućni odgoj i on ne može oprostiti HDZ-u što je napravio Hrvatsku.

3. Ines Vrbanić, vijećnica Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije:

Predlažem svakako da se uzme u obzir da ministar demografije bude iz redova romske nacionalne manjine s obzirom na to da oni nemaju problema s natalitetom.

4. Stipo Mlinarić Ćipe o Paradi ponosa:

Normalno da je ljepše vidjet’ polje žita nego ovu nakaradu koja je prolazila centrom Zagreba, što se okupila tamo i došla iz svih drugih okolnih država da bi se to napunilo, da bi to izgledalo kao nešto.

5. Petra Mandić o EU punjačima:

Nema ulaganja u istraživanje i razvoj dok god mi imamo potrebu kao Europa regulirati kako će Nutella izgledati ili da svi imamo identične punjače za mobitele.

6. Željana Zovko o Andreju Plenkoviću:

Zahtjevno se natjecati s Andrejem Plenkovićem, to je kao da se natječete s Draženom Petrovićem u košarci. To što on čini je povijesno, ja sam izuzetno ponosna što ga imamo nakon predsjednika Tuđmana, nekog poštenog, odlučnog, nekorumpiranog, čovjeka koji mijenja povijest.

7. Stephen Nikola Bartulica s maminom lovom:

Ono što najviše zanima ljude, kako ja podmirujem svoje obveze, dakle, samo ću reći – imam, Bogu hvala, roditelje koji dalje borave u Americi. Cijeli život su tamo dobro situirani i krajem prošle godine jednu su nekretninu u Zagrebu prodali i dio nasljedstva što pripada meni su mi već isplatili.

8. Miro Bulj o Pupovcu:

Kolega Pupavac je očito politički nebinarna osoba. Ono.

A sad – na glasanje!

Tko je vaš Uj Fuj tjedna?

Učitavanje ... Učitavanje ...

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.