Velikogorički prvoligaš dobio zanimljivo pojačanje u stručnom stožeru

Gorica je nakon kondicijskog stručnjaka Krešimira Šoša dobila još jedno pojačanje u stručnom stožeru trenera Valdasa Dambrauskasa. Klubu se priključio 25-godišnji Filip Borak koji će se baviti radom na individualnoj tehnici igrača, s naglaskom na tehniku udarca.

“Moj zadatak je pokušati unaprijediti sve vrste udaraca kod igrača, počevši od slobodnih udaraca, preko udaraca iz kuta, pa do dugih lopti, vratarskih ispucavanja, poluvoleja… Zahvalan sam čelnicima Gorice na povjerenju koje su mi ukazali i nadam se da će se u razdoblju pred nama vidjeti i rezultati našeg zajedničkog.” – rekao je Borak nakon potpisivanja ugovora s Goricom.

Filip dolazi iz Varaždina, bivši je nogometaš koji je svojevremeno bio član Varteksa, Slaven Belupa i Intera, ali i mladi hrvatski reprezentativac u nekoliko mlađih uzrasnih kategorija, kao dio generacije u kojoj su bili i Tin Jedvaj, Marko Pjaca, Dominik Livaković, Mario Pašalić…

Kako izgleda jedan njegov trening može se vidjeti na primjeru današnjeg člana Konyaspora, a nekadašnjeg igrača Gorice, Farouka Miye:

Komentiraj