Veliko srce za malo srce: U tijeku su prijave za Zagreb Advent Run 2022.

Autor:

Photo: Zagreb advent run

U tijeku su prijave za omiljenu najveseliju kostimiranu utrku koja je u prethodnim godinama okupila više od 11 000 sudionika i pomogla Zagrebu da se pozicionira na sportskoj i blagdanskoj turističkoj karti Europe! Zagreb Advent Run i ove godine ima veliki humanitarni karakter pa će ovogodišnja utrka biti posvećena neprofitnoj udruzi „Veliko srce malom srcu“ koja pomaže djeci s prirođenim srčanim greškama. Sedmo izdanje jedne od najdražih europskih utrka održat će se u nedjelju, 11. prosinca. Početak utrke je u 12 sati sa startom i ciljem ispred hotela Westin, a svi zainteresirani trkači i hodači mogu se prijaviti na službenoj stranici utrke www.zagrebadventrun.hr.

Ovogodišnje izdanje tradicionalne utrke razveselit će sve trkače pripremljenim novostima, a ono što nije novost jest da utrka i u svom sedmom izdanju nosi humanitarni karakter. Središtem glavnog grada i ove će godine trčati tisuće stranih i domaćih profesionalnih trkača i rekreativaca s plemenitim ciljem; za pomoć humanitarnoj i neprofitnoj udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima, „Veliko srce malom srcu“.

„Naša Udruga godinama širi svijest o javno zdravstvenom problemu u Hrvatskoj i potrebama u liječenju djece sa srčanim greškama te pomaže medicinskom osoblju, roditeljima i djeci na tomputu. Srce nam je zaista puno i jako se veselimo partnerstvu sa Zagreb Advent Run utrkom.

Vjerujemo kako ćemo uz podršku brojnih trkača i partnera utrke uspjeti značajno unaprijediti rad naše Udruge te razveseliti naše najhrabrije i najnevinije,  djecu koja vode veliku borbu za život“, izjavila je Barbara Vidović Brzaj, dopredsjednica Udruge „Veliko srce malom srcu“, jedne od najstarijih udruga u Hrvatskoj.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.