VELIKO FINALE LIGA LJIGE! Crème de la crème! Birajte pobjednika za najljigaviju izjavu godine

Autor:

Davorin Visnjic, Patrik Macek, Luka Stanzl, Matija Habljak/PIXSELL, Nacional, Pixabay

Svakog dana proteklog tjedna u eteru Radio Nacionala puštale su se izjave lokalnih i regionalnih političara. Ukupno ih je bilo 40, a pobjednik dana ušao je u veliko finale za nagradu Liga Ljiga 2022!

Slušatelji Radio Nacionala i čitatelji Nacionala biraju naj-izvaljotinu godine, najljigaviju izjavu kojom su nas ‘počastili’ u 2022. godini.

Predstavljamo finaliste!!

Mario Banožić

Pad MIG-a, taj incident, najbolje pokazuje spremnost Hrvatske vojske, na način da uspješno obavlja svoje zadaće unatoč izazovnim trenucima

 

Hrvoje Zekanović

Također ću i ja podržavati vladajuću veličinu – odnosno, konkretno – Andreja Plenkovića

 

Zoran Milanović

Citiraju nekakvu anonimnu profesoricu koja je u penziji. Štite identitet nekakve lažljivice, ali identitet djeteta, to nije bitno. Mi naravno znamo tko je ta protuha, ona je slala po 14 djece na popravni ispit. Toliko o profesorima. Ona će komentirati kakvu je ocjenu imao moj stariji sin Jakov. Imao je 4. Ali bio je jedini koji je imao četiri, svi ostali su imali 3 ili jedan. Kakav je to profesor?

 

Andrej Plenković

Imam dojam da ste dobili zadaću da preko Badnjaka lovite ministre na špici i da ih lovite u ofsajdu. Mene love već šest godina pa ništa, neće ni sada

 

Za naša četiri finalista možete glasati do subote u 10 sati, na portalu nacional.hr ili na telefone: 01 41 04 004 / 01 41 04 005.

Proglašenje pobjednika među najizvaljotinama je u subotu u 11 sati, kada najsretnijem i najspretnijem slušatelju Radio Nacionala dijelimo vrijedne nagrade!

OZNAKE: liga ljiga

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.