Zaklada Viktorija (zaklada za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti) je uz Ininu podršku održala je veliki humanitarni koncert na kojem je nastupio Gibonni u Sportskoj dvorani Brezovica u Gradu Sisku.

Ulaznice za koncert su rasprodane u samo dva tjedna, uz prodane ulaznice u humanitarnoj akciji je sudjelovala i INA, koja je podržala ovaj plemeniti projekt.

Sav prikupljen iznos ide u svrhu osiguravanja sredstava za logopeda za pomoć oboljeloj djeci s područja Sisačko-moslavačke županije te za nabavku komunikacijskog uređaja za teško oboljelu djecu kojima je to jedino sredstvo komunikacije.

“Veliko hvala Sisku i svima u organizaciji! Bilo je emotivno i zaista ste nas razveselili. Prateći dijagnoze naših malih korisnika ustanovili smo kako je za proces njihova izlječenja neophodan i logoped, a na žalost oni nemaju vremena čekati na njegove usluge nekoliko mjeseci koliko se trenutačno čeka. Stoga ćemo ovu donaciju Ine, na kojoj od srca zahvaljujemo, uz sav prihod od ulaznica, namijeniti za rad logopeda koji će raditi isključivo s djecom koja su korisnici pomoći naše Zaklade Viktorija kako bi s logopedskim vježbama krenuli onda kada su im najpotrebnije. Također, dio iznosa ćemo iskoristiti za nabavku komunikacijskih uređaja za teško oboljelu djecu“, rekla je gospođa Željka Josić, predsjednica Upravnog odbora Zaklade Viktorija.

INA je sa Zakladom Viktorija surađivala i ranije, no ova inicijativa rezultat je angažmana Ininih zaposlenika koji su predlagali projekte i Udruge koje bi INA trebala podržavati, a najveći broj glasova zaposlenika dobila je upravo Zaklada Viktorija.

“Atmosfera je bila odlična – ganuli ste me svojom energijom i želim svima zahvaliti što ste došli! Sisak je pokazao veliko srce, a ovakve akcije me zaista raduju – kad istovremeno radiš, pomažeš i istinski uživaš. S Inom lijepo surađujem na sličnim humanitarnim projektima već godinama i nadam se da će ih biti još i više, jer ovo su akcije koje treba podržavati. Djeca su naša budućnost i pomozimo im ako možemo“, rekao je nakon koncerta hrvatski glazbenik Gibonni.

“Zahvaljujem Ini na sudjelovanju i pomoći u ovom humanom projektu Zaklade Viktorija za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim i drugim teškim oboljenjima Sisačko-moslavačke županije te gospodinu Zlatanu Stipišiću Gibonniju, ujedno i UNICEF-ovom veleposlaniku dobre volje, koji se odazvao i došao u Sisak održati koncert za ovakav hvale vrijedan projekt“, rekao je župan Sisačko-moslavačke županije, Ivo Žinić.

Komentiraj