Vedran Ćorluka nakon okončanja sezone napušta moskovski Lokomotiv

Tridesetpetogodišnji bivši hrvatski reprezentativac sinoć je na svom Instagram profilu objavio da nakon okončanja aktualne sezone napušta Lokomotiv iz Moskve.

Stoper i kapetan ‘Crveno-Zelenih’ u objavi je naveo: “Draga ‘Crveno-Zelena’ obitelji, nije mi lako ovo pisati, ali nažalost, došao je i taj trenutak. Želim vam reći da je nakon ove sezone kraj, bit će vrijeme za oproštaj. Želim vam zahvaliti na prekrasnih devet godina, od prvog dana prihvatili ste me kao svoga i pokazali mi da je igranje za ovaj klub velika privilegija. Vaša ljubav i vaše poštovanje prema meni zauvijek će ostati u mojim sjećanjima. Naravno, imali smo zajedno i loših sezona, ali bilo je i onih u kojima smo se odlično zabavili i slavili osvojene titule i trofeje do kasno u noć. Zahvaljujem i svim dragim ljudima oko mene, od trenera, suigrača i svima s kojima sam surađivao ovih devet godina, zahvaljujući vama razvio sam veliku ljubav prema klubu, Lokomotiva je u meni dobila vječnog navijača. Hvala vam od srca, vaš Čarli 14. Sezona još nije gotova i završit ćemo je najbolje što možemo”.

Ćorluka je u Lokomotiv stigao u srpnju 2012. godine u transferu neslužbeno vrijednom 7 milijuna eura iz Tottenhama. Od tada je bio stožerni igrač kluba s kojim se okitio jednim naslovom prvaka Rusije, tri naslova osvajača domaćeg kupa i jednim Superkupom. S obzirom na to da nije najavio zaključenje karijere, ostaje pitanje gdje će ‘dijete’ Dinama (vrlo vjerojatno) odigrati svoje posljednje dane profesionalnog nogometa.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Komentiraj