Vatreni razočarani porazom

Igor Kralj/PIXSELL

U posljednjoj utakmici u elitnoj skupini Lige nacija, Vatreni su izgubili od Engleske 2:1.

“Ostali smo svi razočarani jer smo imali pobjedu u rukama. Zabili smo taj zgoditak, nažalost nedostajalo nam je malo sreće da ga i obranimo i s pobjedom se vratimo kući”, izjavio je Josip Brekalo, piše Index, a dojmove su podijelili i Lovre Kalinić i Domagoj Vida.

“Čestitke Englezima na pobjedi i osvojenom prvom mjestu. Nije bilo dobro za nas, ali opet smo imali jednu veliku šansu, prvo mi na 0:0. Na kraju su oni preuzeli kontrolu i utakmicu u svoje ruke i imali su velike tri šanse. Imali smo dosta sreće, moramo biti iskreni, na kraju smo se sabrali, krenuli smo dobro u drugo poluvrijeme, zabili gol, i onda kad smo ih trebali matirati nismo to iskoristili. To je nogomet, tri puta se utakmica okretala, oni su nas kaznili i na kraju zasluženo pobijedili”, poručio je Vida.

“Pa jesmo malo tužni, ali to je sve nogomet. Kažem, težak protivnik na teškom gostovanju. Došli smo ovdje po pobjedu i prvo mjesto. Nažalost, to nismo uspjeli ostvariti, ali idemo dalje. Kvalifikacije su za nas jako bitne. Bilo je ovo prvo natjecanje u Ligi nacija, velike su sve utakmice bile, teška grupa. Žao nam je što nismo navijačima podarili pobjedu na ovako velik dan”, rekao je, zahvalivši se navijačima na podršci.

Lovre Kalinić smatra da je reprezentacija loše otvorila utakmicu, ali da su nakon 20 minuta bili dostojan, a na trenutke čak i bolji protivnik.

“Ostaje žal zbog ta dva gola koja smo primili iz prekida, zbog nesigurnosti u defenzivnom bloku. Igrali smo sa srcem, dali smo sve od sebe što smo imali i šteta što smo izgubili. Generalno gledano, prikazali smo se, osim one prve utakmice, u jako dobrom izdanju. Svi smo podbacili u Elcheu, u tih 6:0 se sve poklopilo na stranu Španjolaca, ali u ove druge tri utakmice smo se prikazali kao jako dobar protivnik. Imali smo svoje šanse i nismo ih iskoristili”, smatra hrvatski vratar.

 

Komentiraj