hina

31:22 Hrvatska uvjerljivo surova protiv Makedonije

Nakon teškog sraza s Islandom i ležernog treninga s Japanom na red su Červarovim izabranicima došli Makedonci. Mundijal u Njemačkoj se zahuktava.

TIJEK UTAKMICE

60′ Hrvatska je smirenošću, kreacijom i čvrstoćom došla do vrlo važnih bodova. A pošto je to učinila s velikom prednošću, dodatno se osokolila za nove izazove. Duvnjak s 6 golova i 8 asista te Marin Šego s bezbroj skinutih teških lopti prve violine opasnog hrvatskog orkestra. Apetiti rastu. 31:22 

50′ Makedonce nije svladao strah, primakli su se na -3 i vrebaju ne oklijevajući dočekati Hrvate na spavanju. Lomi se utakmica a projektil Duvnjaka je kvalitetan antibiotik.

45′ Hrvatska kontrolira prednost s kojom je otišla na odmor. 22:17, autorizirao Marin Šego.

30′ Prije 16:11 Hrvatska je u dva navrata imala i 6 plusa. Nema razloga, čini se, za bojazan. Šego na golu, puno besplatnih golova, Duvnjak, Stepančić i Horvat podešeni na raketni mod.

15′ U igri Hrvatske sve ide kao po loju. U rukometu, stoput je dokazano, gotovo pola dionice na putu do uspjeha je na vratarevim rukama i nogama. Hrvatska u ovom meču ima jak oslonac u Marinu Šegi koji je Makedonciima dao dovoljno povoda da ga zamrze. Hrvatska je nakon četvrt sata igre imala perspektivnih 7:4-

Komentiraj