UŽITAK NA SVAKOM KILOMETRU Najljepša utrka na Jadranu trčat će se 22. lipnja od Selaca do Sumartina

‘Lidl Brač Run’, cross utrka od Selca do Sumartina, koja se održava 22. lipnja treću godinu za redom na otoku Braču, pruža trkačima užitak na svakom kilometru – od panoramskih puteva s pogledima na more, stoljetne maslinike, dalmatinske otoke do pogleda na prekrasno Bikovo.

Organizatori poručuju kako je cilj utrke obogatiti ponudu otoka uz jedinstveni doživljaj trčanja i time produljiti sezonu, te potaknuti otočane da zavežu vezice i potrče za dobru stvar, poručuju organizatori.

Run Croatia

U sklopu događanja održat će se utrke na 5 i 10 kilometara, a u utrci će sudjelovati Matea matošević, hrvatska olimpijka i državna prvakinja na srednjim i dugim prugama. Djeca također mogu sudjelovati u natjecanju na ‘Kids Run’, humanitarnoj utrci u Povljima, 21. lipnja.

Prošlogodišnji dojmovi sudionika bili su izuzetno dobri, te su trkači bili oduševljeni ljepotom trkačke staze i čitavom organizacijom – rekla je Nikolina Tonšić iz Turističke zajednice općine Selca.

Naglasila je kako je jedan od ciljeva organizacije obogatiti turističku ponudu destinacije u predsezoni i potaknuti veći broj turističkih dolazaka i noćenja.

Organizator utrke je Run Croatia u suradnji s Turističkom zajednicom općine Selca.

“Otok Brač pruža idealne mogućnosti za trčanje tijekom cijele godine, zato dođite i provjerite neke od najboljih trkačkih trasa u Hrvatskoj”, poručili su iz Run Croatije.

Komentiraj