UVREDE I PRIJETNJE DINAMOVOM IGRAČU: ‘Nadam se da ćemo se sresti, sramoto i bruko’

Autor:

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Petar Sučić (22) rođen je u Livnu, danas je u Dinamu, a nogometno je odrastao u Bugojnu odakle mu bivši suigrač prijeti vrijeđanjem u lice kad se sretnu, zato što je Sučić: umjesto BiH odlučio igrati za Hrvatsku


“Neka te je sram i stid, nikad se ne uzdiži, ne znaš što te čeka sutra. Nadam se da ćemo se nekada sresti na ulici i da ti svašta kažem. Sramoto i bruko grada”.

To su riječi kojima se njegov nekadašnji suigrač Ibrahim Dagoja (zajedno su igrali u bugojanskom NK Sport Preventu) putem društvenih mreža obratio 22-godišnjem Sučiću, prenosi bosansko-hercegovački SportSport.

Veznjak Dinama Petar Sučić odlučio promijeniti nogometno državljanstvo i nastupati za Hrvatsku

Dagoja je dvije godine stariji od Sučića, 3-4 godine zajedno su bili u podmlatku bugojanskog kluba.

“Trenirali smo skupa, bio si dobar momak, vrijedan, borio se, a Bog ti dao talent. Svi smo te voljeli i svi smo znali da ćeš napraviti karijeru i svi smo se nadali svaki dan da ćeš uspjeti. U dresu Hrvatske si trenirao, u našem gradu se zajedno gledaju utakmice Bosne i Hercegovine i Hrvatske, zajedno navijamo”, piše Dagoja.

“Svi znamo tko si i što si bio, odakle si počeo. Nismo od tebe tražili da igraš za Bosnu i Hercegovinu, ali nemoj nikada iznositi laži i vrijeđati ljude koji su ti pomogli da budeš tu gdje jesi”, poručuje Ibrahim i dodaje:

“Kroz karijeru sam nosio šahovnicu na svom dresu i nikada mi to nije bio problem. Nikada zbog toga nisam imao problem, bio si ponos grada, bio si uzor mnogima, pa čak i meni. Neka te je sram i stid, nikad se ne uzdiži, ne znaš što te čeka sutra”, još je jedan Dagojina poruka Petru.

STIGLA ODLUKA FIFA-E! Petar Sučić može nastupiti za ‘Vatrene’

“Možda se nekada i vratiš u Bugojno, ali nikada više nećeš biti ono što si bio. Zaboravio si odakle si došao i tko te gurao kada nitko nije znao za tebe. Nadam se da ćemo se nekada sresti na ulici i da ti svašta kažem. Sramoto i bruko grada”, napisao je Ibrahim Dagoja, kako javlja SportSport.ba.

Petar Sučić je igrao za U-19 i U-21 selekcije BiH, odlučio kako će kao senior igrati za Hrvatsku što mu je, naravno, prije tjedan dana odobrila i FIFA.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.