Uvrede i prijetnje Borisu Miloševiću na Twitteru

“Gde si brate, kako baba?” – to je jedan od najuvredljivijih tvitova protiv potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića, koji je meta uvreda i prijetnji na Twitteru jer je odlučio sudjelovati na sutrašnjem obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu. No na sve to, uključujući i citirani tvit koji vrijeđa uspomenu na Miloševićevu baku, ubijenu poslije Oluje, Milošević je je odgovorio samo jednom riječju: “Dobrodošli.”

Niz uvredljivih, pa i prijetećih tvitova objavljen je na Miloševićevu Twitter nalogu, uključujući i onaj s poznatom fotografijom bivšeg predsjednika Srbije Vojislava Koštunice koji pozira s kalašnjikovom.

Drugi jedan tvit prikazuje tenk u napredovanju, što se može shvatiti i kao prijetnja.

Bilo je, međutim, i nekoliko tvitova podrške Miloševiću. “Podrška gospodinu Borisu i pusti geđovane i slične čobane, psi laju karavani prolaze”, glasi taj tvit.

Boris Milošević, SDSS-ov potredsjednik Vlade, sudjelovat će sutra u Kninu na obilježavanju Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, a njegov kolega Tomo Medved, triput ranjeni hrvatski branitelj, doći će zajedno s predsjednikom Republike Zoranom Milanovićem 25. kolovoza u Grubore odati počast srpskim civilima ubijenima poslije Oluje.

Komentiraj