Usprkos špekulacijama o razvodu Willa Smitha i Jade Pinkett Smith ona kaže: “Ostajemo zauvijek zajedno”

Autor:

Facebook

Kako saznaje portal Business Insider, Jada Pinkett Smith dala je intervju za novu epizodu serijala The Drew Barrymore Show u kojem je rekla da će ona i Will Smith ostati zauvijek zajedno. Naime, kada joj je Drew Barrymore spomenula njihov mogući razlaz rekavši „Osjećam kao da su se tvoja i njegova sjena na neki način razišli u ovoj knjizi. No, zvuči kao da ostajete zauvijek zajedno“ Jada Pinkett Smith odgovorila je „Ostajemo zajedno zauvijek. Trudim se. Mi se trudimo“.

Ova izjava uslijedila je nakon što je prošlog mjeseca glumica objavila kako su ona i Will Smith razdvojeni od 2016. godine. Gostujući u emisiji Today Show tijekom listopada, ona je rekla „Dok smo došli do 2016. godine već smo bili umorni od pokušavanja“. „Mislim da smo oboje zaglavili u našoj fantaziji na temu kakva bi osoba naš partner trebao biti“, dodala je Jada Pinkett Smith.

Brak ovog slavnog para našao se u središtu špekulacija tijekom posljednjih nekoliko godina naročito nakon incidenta prilikom dodjela Oscara 2022. godine kada je Will Smith ošamario Chrisa Rocka nakon što se on šalio na račun Jade Pinkett Smith.

Prema onome što je objavio Business Insider, Jada Pinkett Smith želi spasiti brak. Ona je ujedno izjavila „Osjećala sam se u stilu ‘Jašem s tobom. Nisam došla do ovoga kao tvoja supruga ali ostajem ovdje kao tvoja supruga jer smo upali u oluju iz koje se moramo izvući. Neću te napustiti’“, dodajući „Rekla sam ‘Ne mogu pobjeći od ovog frajera. Stvarno ga volim’“.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.