Usprkos novom sudskom porazu, Brad Pitt u inat Angelini Jolie ne odustaje od borbe za vinariju Chateau Miraval

Autor:

Angelina Jolie and Brad Pitt were married Saturday in the French hamlet of Correns, a spokesman for the couple says. Jolie and Pitt wed in a small chapel in a private ceremony attended by family and friends at Provence's Chateau Miraval. In advance of the nondenominational civil ceremony, Pitt and Jolie obtained a marriage license from a local California judge. The judge also conducted the ceremony in France. File photo : U.S. actor Brad Pitt and wife Angelina Jolie arrive for the screening of 'Tree of Life' at 64th Cannes Film Festival, in Cannes, France, on May 16, 2011.,Image: 94420451, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Abd Rabbo Ammar/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Abd Rabbo Ammar/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sudski sukob Brada Pitta i Angelne Jolie oko vlasništva nad vinarijom i imanjem Chateau Miraval u Francuskoj se nastavlja bez obzira na to što je sudac u srijedu odbacio nekoliko prigovora koje je 60-godišnji glumac podnio. Izvor blizak Pittu rekao je magazinu US Weekly „Brad je spreman razvlačiti tužbu oko Chateau Miravala koliko god je to potrebno. Neće odustati već će nastaviti u inat Angelini Jolie kako bi joj se osvetio“.

Brad Pitt i Angelina Jolie bili su vlasnici Chatea Miraval te je glumac u listopadu 2021. otkrio da je Angelina Jolie, njemu iza leđa, prodala svoju vlasničku polovicu ruskom tajkunu. Pitt tvrdi kako je postojao dogovor po kojem je trebala prvo njemu ponuditi svoju polovicu na otkup, a ako on odbije, može prodati nekom drugom. Smatra se kako Angelina Jolie nije sudjelovala u radu vinarije, naročito nakon što je 2016. podnijela zahtjev za razvodom, dok je Brad Pitt ulagao novac i vrijeme u vinski biznis. U lipnju 2002. glumac je kazao da je cilj njegove bivše supruge da mu nanese štetu. Pitt smatra da se Angelina Jolie ponaša neprincipjelno te da je vrijeme da se otkrije prava istina. „Vinarija mu puno znači i spreman je doći na sud te svjedočiti u sudskom procesu“, kazao je isti izvor za US Weekly.

S druge strane, Paul Murphy, odvjetnik Angeline Jolie, komentirao je najnoviju sudsku odluku rekavši za Entertainment Tonight kako je „Sudac odbacio većinu tvrdnji gospodina Pitta jer one nisu pravno utemeljene. Tužba gospodina Pitta nije podnesena zbog poslovnih razmirica, radi se o poušaju zataškavanja nasilja, te smo zahvalni sucu što je odbacio prigovore gospodina Pitta“. „Kod Angeline Jolie nema zle krvi prema gospodinu Pittu te se nada da će je sada osloboditi svoje neozbiljne tužbe, zaustaviti svoje nemilosrdne napade, i pridružiti joj se u pomaganju njihovoj obitelji da se oporavi.”

„Brad Pitt i Angelina Jolie kupili su dvorac kao dom koji će dijeliti sa svojom djecom, a vinograd kao obiteljski posao”, stoji u sudskim dokumentima. “Složili su se da nikada neće prodati svoje udjele u Miravalu bez pristanka drugoga. Par je s djecom proveo praznike u Miravalu i tamo se vjenčao 2014. godine.”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.