Uskoro počinju događanja vezana uz tjedan mode Bipa FASHION.HR

Autor:

BIPA FASHION.HR

Miljenik romantičarki, Robert Sever, na nadolazećem Bipa FASHION.HR-u predstavit će se kolekcijom Iva i publici prezentirati svoj prepoznatljivi modni izričaj – profinjenost i ženstvenost u svakom komadu koji stvara.

“Kolekcija koja je posvećena mojoj muzi i dugogodišnjem zaštitnom licu branda, Ivi Marušić bazira se na komadima za svakodnevnu upotrebu, provučenih kroz prizmu ovosezonske teme i inspiracije – simbioza romantizma i minimalizma. I sama Iva sudjelovala je u stiliziranju lookova ove kolekcije pa se stoga posebno veselim izlasku svih outfita na pistu“, objašnjava Robert Sever, dizajner koji stoji iza uspješnog RS branda.

Svojom revijom, Robert Sever obilježit će večer u petak, 23. ožujka.

Nakon svečanog otvorenja Bipa FASHION.HR-a, 15. ožujka u Gliptoteci revijom branda I-GLE i predstavljanja novih kolekcija Morane Krklec, Ivane Janjić, Marijane Cigić i branda Unaesthetik na platformi CITY NEW NOW dan kasnije.

Dana 19. ožujka u Muzeju suvremene umjetnosti u sklopu tjedna mode bit će dodijeljena i modna nagrada Ana Lendvaj.

Od 21. do 24. ožujka na rasporedu su revije na pisti u sklopu paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, na kojoj će uz Roberta Severa nastupiti i ostala poznata imena modne scene.

Fotografija: Zvonimir Ferina

Model: Iva Marušić

Makeup: Nika Žlof

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.