USKOK nastavlja istragu o Zdravku Mamiću: Ispitali njegovu suprugu Marinu i bivšu djevojku Zorana Mamića

Autor:

Photo: Jutarnji list

USKOK nastavlja s istragom Mamićevih tvrdnji da je podmićivao suce osječkoga Županijskog suda.

U petak su ispitali Marinu, suprugu Zdravka Mamića, te bivšu djevojku Zorana Mamića, donosi Jutarnji list.

Mamić je, naime, rekao da je njegova supruga Marina bila prisutna u najmanje dvije situacije kad se on privatno družio sa sucima.

Prvo je to bilo na proslavi godišnjice braka odvjetnika Veljka Miljevića u vikendici Željka Dolačkog pokraj Velike Gorice gdje su se, tvrdi Mamić, pojavili i suci Zvonko Vekić i Darko Krušlin.

Druga situacija je bila na novogodišnjem dočeku 2018. u Dubaiju. Štoviše, Mamić tvrdi da ga je financirao i za suca Vekića te njegovu prijateljicu Natašu.

O okolnostima tog druženja u Dubaiju ispitana je i bivša Zoranova djevojka koja je navodno također bila prisutna kad je Mamić odveo Vekića na utakmicu kluba koji je u to vrijeme trenirao upravo njegov brat Zoran te ih upoznao sa šeikom, vlasnikom kluba.

Inače, podsjetimo, suci Županijskog suda u Osijeku Zvonko Vekić, Darko Krušlin i Ante Kvesić, koje je osuđeni Zdravko Mamić optužio za uzimanje mita, predali su predsjedniku suda Zvonku Vrbanu svoja očitovanja o Mamićevim navodima,

USKOK tako nastavlja istragu Mamićevih tvrdnji na snimci od 80 minuta koju je predao tužiteljstvu i nekim zagrebačkim odvjetnicima.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.