UŠAO U POLITIKU! Objavljena imovinska kartica unuka Slobodana Miloševića, evo što sve posjeduje

Autor:

26, November, 2023, Belgrade - The central election convention of the Socialist Party of Serbia was held in the Stark Arena. Marko Milosevic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

26, novembar, 2023, Beograd  - Centralna izborna konvencija Socijalisticke partije Srbije odrzana je u Stark Areni. Photo: Antonio Ahel/ATAImages Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Unuk Slobodana Miloševića i Mire Marković, Marko Milošević mlađi ušao je u politiku i zahvaljujući SPS-u postao zastupnik u Skupštini Srbije.

Sada je u javnost izašla imovina unuka nekada najmoćnijeg čovjeka u Srbiji, a otkriveno je da je sve što ima dobio na poklon, prenosi Nova.rs.

Kada je SPS objavio svoju listu uoči prosinačkih izbora, jedno ime izazvalo je posebnu pažnju – Marko Milošević, koji se na listi našao odmah iza nositelja liste Ivice Dačića i lidera JS Dragana Markovića Palme.

Koliko je bogatstvo obitelji Milošević iznosilo, teško je procijeniti, no nešto od toga sigurno je pripadalo novom zastupniku SPS-a. Prema podacima sa stranice Agencije za sprječavanje korupcije, Marko Milošević dobio je na dar obiteljsku kuću u Požarevcu.

U istoj je ulici u kojoj je bilo “imanje” Mirjane Marković i Slobodana Miloševića. Riječ je o kući u kojoj su živjeli njegov otac Marko i majka Milica Gajić.

U imovinskoj karti novog poslanika SPS-a piše da je na poklon dobio kuću od 245 kvadrata.

Osim kuće, Milošević mlađi je na dar dobio i voćnjak treće klase ukupne površine 1.159 četvornih metara, kao i vinograd prve klase površine 1.269 četvornih metara. Posjeduje i pomoćnu zgradu površine 56 četvornih metara.

Dobio je i 29 četvornih metara zemlje.

Ide djedovim stopama: Unuk Slobodana Miloševića ulazi u politiku

Koliko on zarađuje?

Kako se vidi po njegovim primanjima, mjesečno zarađuje nešto više od 160.000 dinara. Riječ je o ukupnom iznosu i zastupničkom paušalu. U imovinskoj kartici stoji da Milošević nema depozit u banci.

Kada su u pitanju automobili, posjeduje vozilo BMW serije 3 iz 2001. godine.

Marko Milošević rođen je 14. siječnja 1999. godine u požarevačkoj bolnici. Nakon petooktobarskih događaja živio je s majkom Milicom Gajić, prvom suprugom Marka Miloševića starijeg. Diplomirao je na Pravnom fakultetu.

Njegov otac živi u Rusiji. U lipnju prošle godine pojavio se u javnosti prvi put nakon više od 20 godina. Snimljen je u Moskvi na otkrivanju očevog spomenika.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.