UMORAN SAM, PRIJATELJU, UMORAN Karoglan se odmah maknuo daleko od Poljuda

Autor:

Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Ivana Ivanovic/PIXSELL

Rijeka je ove sezone dvaput ‘smijenila’ Karoglana. Najprije kad mu je u kolovozu kao treneru Istre dala 6 komada, a onda kad ga je kao trenera Hajduka pobijedila dvaput zaredom, 2:1 na Poljudu i 1:0 na Rujevici


Zaostatak 10 bodova za vodećim, a do kraja još sedam kola. Teoretski dostižno, ali u praksi… Ocean koji razdvaja Hajduk od prvog mjesta.

Poraz od Rijeke na Rujevici bio je previše. Nadzorni odbor ‘Bilih’ smijenio je i predsjednika Lukšu Jakobušića i glavnog trenera Mislava Karoglana, traži i novog sportskog direktora i…

Mjesec i pol prije kraja 2012/24-e na Poljudu su zapravo počele pripreme za sljedeću sezonu.

GORAN TOMIĆ Ljudina i trenerčina! Ali ako ga zaista želi Hajduk mora – odmah u akciju

Dok te pripreme traju Karoglan se, pišu Sportske novosti, maknuo što dalje može od Poljuda. ‘Čim je napustio Split, otišao je na odmor u mjesto odakle potiče, u Zmijavce. Promptno se razišao s klubom, a potom, baš kako se i očekivalo, odlučio otići: daleko od Poljuda‘.

Rijeka je ove sezone dvaput ‘smijenila’ Mislava Karoglana. Najprije kad mu je u kolovozu kao treneru Istre dala 6 komada, a onda kad ga je kao trenera Hajduka pobijedila dvaput zaredom, 2:1 na Poljudu i 1:0 na Rujevici.

No mladi je trener već nakon dva poraza zaredom od Dinama u Splitu djelovao kao da mu je ‘akumulator na nuli’. Trenerski posao iscijedi čovjeka. Možda u nedjelju opet navrati na Poljud, na utakmicu s Osijekom.

U opuštenijoj ulozi. Kao gledatelj.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.