‘Ulaganja u infrastrukturu otvorit će vrata i većem broju sportskih događaja’

Autor:

Uniline

Proslavljeni rukometaš Goran Šprem rukometni je parket zamijenio s biznisom te posljednjih deset godina radi u kompaniji za destinacijski menadžment Uniline grupi. Uniline dugi niz godina surađuje s brojnim sportskim partnerima, omogućujući im da se fokusiraju na sportske rezultate, dok kompanija brine o cjelokupnoj logistici

Sportska postignuća i naši proslavljeni sportaši jedan su od važnih promotora Hrvatske u očima svjetske javnosti. Posljednjih godina sportski turizam sve više dobiva na važnosti, te se uviđaju benefiti njegova razvoja. Naš proslavljeni rukometaš Goran Šprem je rukometni parket zamijenio s biznisom i posljednjih deset godina radi u kompaniji za destinacijski menadžment Uniline grupi u kojoj sportski turizam čini oko 17 posto prometa.
„Sportski turizam je značajan segment turizma u Hrvatskoj, posebno zbog bogate ponude i prirodnih resursa koji su pogodni za različite sportske aktivnosti tijekom cijele godine. Potražnja, baza, inicijativa, entuzijazam, znanje i ponuda postoje, ali ima tu i dosta izazova“, kaže nam voditelj odjela sporta u Unilineu Goran Šprem.

Naglasio je da su za puni potencijal nužna dodatna ulaganja u infrastrukturu, koja je ključna za organizaciju sportskih događaja, a što će u konačnici privući još veći broj sportskih evenata i gostiju.

Uniline

Uniline dugi niz godina surađuje s brojnim savezima i klubovima, omogućujući im da se fokusiraju na sportske rezultate, dok kompanija brine o cjelokupnoj logistici. „Imamo iskustva u organizaciji evenata, natjecanja, sportskih kampova, pratimo trendove i uvijek se trudimo dati maksimum. Neki od naših dugogodišnjih partnera su Hrvatski olimpijski odbor, zatim brojni savezi: rukometni, karate, teniski, kao i brojni renomirani domaći klubovi iz različitih sportova, kojima pružamo sve usluge iz domene putovanja, pa i šire“, objasnio je Šprem.

Uniline će u svibnju organizirati Europsko seniorsko prvenstvo u karateu u Zadru gdje očekuju oko 2.000 ljudi, a pripreme su u punom jeku kako bi sve bilo spremno za posjetitelje. Kompanija je prepoznata i kroz organizaciju sportskih kampova za mlađe dobne skupine, a upravo kampovi, kaže Šprem, osim što podržavaju razvoj cjelogodišnjeg turizma, podržavaju i razvoj mladih talenata te promiču ljubav prema sportu i aktivnom životu među novim generacijama. Također, u suradnji sa Svjetskom karate federacijom (WKF) i Rukometnim savezom, Uniline tradicionalno organizira kampove za mlade sportaše u Istri, koji svake godine privlače veliki broj polaznika.

Uniline ove godine čekaju i dva velika međunarodna natjecanja – Europsko nogometno prvenstveno u Njemačkoj te Olimpijske igre u Parizu. Za oba su, poručio je Šprem, spremni.

OZNAKE: uniline

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.